Silenos stable


Uutiset


18.2.2017 Hevosten sivuja päivitetty ja lisätty tietoja.

25.3.2016 All Laid Out sivulle lisätty linkki hevosen omille sivuille, jotka löytyy osoitteesta www.alllaidout.net

4.2.2016 Vuodelle 2016 lähdetään odottavissa tunnelmissa. Oripuolella meillä aloittaa kaksi uutta vahvistusta: Huippusukuinen nuori sh-ori Fiiling, jonka emälinja on epäilemättä yksi parhaista Suomessa. Fiiling ravasi 4-vuotiaana ennätyksen 27,1 sijoittuessaan kovatasoisessa Suomenhevosten Kriteriumissa viidenneksi. Fiiling astuu kilpailemisen ohessa kaudella 2016.

Lämminveritammojen omistajille meillä on tarjota niin ikään mielenkiintoinen vahvistus. Yankee Gliden poika, All Laid Out oli kova kilpahevonen synnyinmaassaan USA:ssa, ja on myös suvullisesti erittäin kiinnostava. Emä Adeleide Hall on jo ehtinyt jättää Reijo Liljendahlin tallista käsin Ruotsissa kilpailevan Fire To The Rain 11,5a (3) sekä kovan 2-vuotis voittoajan juosseen Ultimate Shopperin 10,9a (2). All Laid Out astui kaudella 2014 20 tammaa, joista syntyi 18 varsaa. Kasvattajat ovat olleet poikkeuksetta tyytyväisiä hienoihin varsoihin.

Sekä Metkutuksen että Surtees Hanoverin ensimmäiset varsat ovat kääntyneet nyt 2-vuotiaiksi. Molempien varsoilla on treeneissä oikeat otteet, ja odotamme mielenkiinnolla tulevaisuutta ja niiden esiintymistä radoilla.

Voit tutustua kaikkiin oriisiin tarkemmin niiden omilla sivuilla.

Viimevuotiseen tapaan kauttamme on saatavana Kallelan oriaseman pakasteorivalikoima. Tutustu ajantasaiseen listaan osoitteessa www.callela.net.

Myös kasvatuspuolella odottelemme alkanutta vuotta innolla. Silenos Stable Oy:n ensimmäinen oma kasvatti, kolmevuotias Silenos Islay, valmentautuu Juuso Holttisen tallilla Lahden Jokimaalla. Islayn täysveli, I'm Just A Sund, kuului viime vuonna Ruotsissa kolmivuotiaiden eliittiin. Se voitti mm. E3-karsinnan, ravasi 12,3a ja ansaitsi 365,500 kr. Nelivuotiskauden se aloitti voittamalla Solvallassa tuloksella 14,4/ 2140m.

Muidenkin tammojen sukulaisille on tullut menestystä viime vuoden aikana: Nous Esperonsin veli, Alfas da Vinci, voitti Ruotsin Mestaruuden 2600 m:n ME-ajalla 12,0a. Alfas da Vinci ansaitsi vuoden aikana 2 miljoonaa kruunua ja se voitti myös Ranskan pääradalla Vincennesissä. Edellä mainittujen lisäksi siitostammoina ovat kovaa sisarussarjaa edustava E.V. Caia sekä nelivuotiaana voittoajan 12,9a juossut Quenna Lavec. Näiden tammojen panosta siitoksessa odotamme suurella mielenkiinnolla.
Vuoden 2015 uutiset
Vuoden 2014 uutiset
Vuoden 2013 uutiset
Vuoden 2012 uutiset
Vuoden 2011 uutiset