Silenos stableOriasema

Silenos  Stable tarjoaa asiakkaidensa käyttöön laadukkaat siittolatilat ja –palvelut. Vuonna 2010 valmistuneissa siittolatiloissa toimii asiantunteva henkilökunta ja kokeneet eläinlääkärit Jaana Tainio ja Maria Lahuerta.

Spermankeruu- eli ns. hyppypäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. All Laid Out, Fiiling ja Metkutus ovat valmennuksessa ja käyvät ainoastaan hyppäämässä oriasemalla. Tämän vuoksi sperman tilaukset on tehtävä jo hyppypäivää edeltävänä iltana.

Astutuskauden aikana tammasi on tervetullut siittoloihimme Veteliin ja Lohtajalle. Tammoille on järjestetty laidun- ja tarhatilaa, ja niitä on mahdollista tarhata yhdessä laumoissa tai tarvittaessa yksin varsan kanssa. Täysihoitopaikan hinta siittolassa on 15 €/ vrk, oli tammallasi sitten varsa tai ei. Madotukset ja mahdolliset rokotukset laskutetaan erikseen.

Orikohtainen astutusmaksu on 250 €, kun siemennys tehdään paikan päällä siittolassa. Astutusmaksu sisältää koko kauden kaikki siemennykset. Lisäksi tulevat eläinlääkärikulut ja mahdollisesti käytetyt lääkkeet.

Siirtosiemennyksissä astutusmaksu on 150 € + 40 €/ lähetys. Lisäksi tammanomistaja maksaa siementävälle asemalle/eläinlääkärille aseman/eläinlääkärin taksan mukaiset palkkiot, mitkä tulee sopia erikseen siementävän aseman kanssa.

Toimenpidemaksu pakastespermaa käytettäessä on 868 €. Hinta sisältää koko kauden siemennykset sekä eläinlääkärikulut. Mahdollisesti käytettävät lääkkeet laskutetaan erikseen.

Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.